pietricica turism

În cartierul Văleni, din Piatra Neamț, torenții revărsați de pe deal, aseară, au rupt bucăți de beton din pârâul Mănăstirii. Pârâul, betonat, coboară și trece prin mijlocul unei străzi, pe lângă Biserica de lemn ”Schimbarea la Față”.

Din imagini se vede cum puhoiul de azi noapte a smuls bucăți de beton de pe marginea pârâului și a distrus strada. Prima dată, pârâul Mănăstirii s-a revărsat marți seară, tot urmare a ploilor torențiale. A doua zi, stâlpul de lemn din rețeaua de iluminat stradal, situat pe marginea pârâului betonat, atârna înclinat.

În această dimineață, după furtuna de azi-noapte, stâlpul a dispărut, târât de puhoaiele care au mai ros și din stradă. Apa s-a revărsat de pe dealuri cu crengi, PET-uri și bolovani, care au rămas în curțile și grădinile oamenilor.

2 COMENTARII

  1. Să ne întoarcem la credință,aceste sunt semne venite di sus ,dar noi sun-tem surzi nu auzim,suntem orbi și nu vedem!Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului să ne ferească de ce e mai rău.Să mi vină urgia peste noi !

  2. Mai taiati padurile o sa fie si mai rau nu are treaba dumnezeu.omul este vinovat el a distrus padurile si uni au stat cu ochi inchisi alti s-au bucurat de bani

Comments are closed.