FOTO. Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a lovit un autoturism parcat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn noaptea de 18 spre 19 decembrie, în jurul orei 23,00, probabil pe fondul oboselii la volan, un șofer care conducea un autoturism pe o stradă din satul Brașca, comuna Ilișești din județul Suceava, a pierdut controlul volanului lovind un autoturism parcat. De acolo mașina a trecut printr- un gard cu plasă de pe marginea șoselei răsturnându-se pe o parte în câmp.

FOTO. Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a lovit un autoturism parcat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma impactului, șoferul și pasagerul din dreapta au suferit mai multe traumatisme fiind transportați, conștienți și cooperanți, la spital.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Angela Croitoru

Foto: ISU Suceava

Articolul precedentConcurs directori 2021: Sunt 50 de funcții vacante în 47 de școli – cine a câștigat și cine a pierdut
Articolul următorFemeie cu arsuri la mâini într-un incendiu devastator
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.