DN 2 (E85) a fost blocat, joi (31 august) dimineaţă, timp de mai bine de 4 ore, din cauza unui accident rutier, informează Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române.

Aproximativ la 5:06 (ora apelului la 112) “din cauza unei coliziuni dintre un autocamion și o furgonetă frigorifică (în urma căreia camionul a rămas de-a curmezișul pe carosabil), circulația pe DN2 (E85) Focșani – Bacău a fost oprită în zona localității băcăuane Nicolae Bălcescu”, potrivit informării IGPR.

Pe sensul către Bacău, traficul a fost deviat pe DJ252B, iar pe sensul către București, traficul ușor s-a derulat prin parcare, iar mașinile mari au fost oprite. Aproximativ la ora 9:10, Centrul INFOTRAFIC a anunţat că s-a reluat circulaţia în condiții normale.

Poliţia Rutieră a stabilit, în urma cercetărilor la faţa locului, că, pe fondul oboselii la volan, TIR-ul condus de un bărbat, de 53 ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staţionată într-o parcare. În urmă accidentului, a fost rănit şoferul TIR-ului, care a fost transportat la spital, dar nu a rămas internat. Testarea a dovedit că nu consumase băuturi alcoolice. Leziuni uşoare au suferit şi un tânăr de 23 ani, aflat în TIR, şi şoferul autoutilitarei (24 ani), dar au refuzat transportul la spital. “Bărbații, în vârstă de 23 și 24 de ani, au suferit escoriații și traumatisme craniene. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a suferit contuzii la nivelul capului și membrelor”, precizează ISU Bacău pe pagina de Facebook. (ZCH NEWS; FOTO: Facebook)