Un părinte responsabil, care-și duce în fiecare dimineață copilul la Grădinița Nr. 3 din Piatra Neamț, ne-a semnalat un lucru, credem noi, care poate fi ”mânuit” cu mare dexteritate, la capitolul obiective, într-o campanie pentru alegeri, locale, dar nu neapărat. Cum localele au trecut de ceva timp, rămânem la stadiul de prezentare a unei situații tipic rurale, specific stațiunii turistice de interes național Piatra Neamț.

Grădinița cu pricina ține de Colegiul Tehnologic ”Spiru Haret” și, într-adevăr, clădirea în care sunt aduși zilnic aproximativ 200 de copii nu are vedere la strada principală. Totuși, acesta nu este un motiv pentru ca, în 2016, în ”Perla Moldovei”, preșcolarii și părinții lor să facă slalom printre multele bălți adunate la intrarea în curtea instituției, din cauza unei porțiuni de drum ”sculptat” de mama natură. Imaginile spun aproape tot. În schimb, nu ”vorbesc” despre rolul unui director de școală, despre cel al unui consiliu de administrație, al unor reprezentanți ai autorităților locale, ai elevilor, părinților. (Marian TEODOROF)

Articolul precedentCa să scape de dosare penale, moldovenii își aruncă ”marfa” la gunoi
Articolul următorCiocnire cu glisiera la Dragomireşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Ce treaba are directorul, consiliul de administratie cu gropile de pe drum ?!!! Ati auzit cine administreaza strazile ? PRIMARIA !

    • Stimata doamnă, un director poate ridica problema în fața autorităților, din consiliul de administrație fac parte oameni din Primărie. Cam asta e treba…

Comments are closed.