Astăzi, 6 septembrie, la primele ore ale dimineţii, un incendiu a izbucnit într- o casă de locuit din comuna Berchișești, judeţul Suceva.

La sosirea echipajelor de intervenţie ardeau acoperișul locuinței și cel al unei anexe, din acelaşi corp de clădire, existând pericolul ca flăcările să cuprindă întreaga casă.

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii au intervenit cu patru autospeciale de stingere si o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea incendiului.

„Până la lichidarea acestuia, a ars acoperișul corpului comun, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați, și s-au degradat obiecte de mobilier, electrocasnice și elemente de tâmplărie. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau deteriorat“, a precizat locotenent Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Din fericire, nu au fost victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.

Angela Croitoru

Sursă foto: ISU Suceava

Articolul precedentUrs semnalat din nou în Bicaz Chei
Articolul următorTânăr de 23 de ani reţinut pentru agresiune
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.