0:00

Actualizare: „Din primele cercetări a reieșit că un conducător auto de 39 de ani, din județul Prahova, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 25 de ani, din Neamț, ce circula în fața sa, acesta fiind în continuare proiectat într-un autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Răucești. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea tinerei de 25 de ani”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Nici unul dintre șoferii implicați în accident nu consumase alcool.

Potrivit martorilor șoferul din Prahova nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Știre inițială. Un carambol în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc în această seară, 13 ianuarie, în urmă cu câteve minute, pe DN15C, la ieșirea din Târgu Neamț spre satul Oglinzi. Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, cauza accidentului ar fi nepăstrarea distanței adecvate față de mașina din față. În urma impactului conducătorul auto din a doua mașină a fost rănit ușor.

Știre actualizată. Foto. Carambol cu 3 mașini la ieșirea din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Foto. Carambol cu 3 mașini la ieșirea din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Foto. Carambol cu 3 mașini la ieșirea din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Foto. Carambol cu 3 mașini la ieșirea din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu detalii.

C.T.S.

Articolul precedentVânători-Neamț: Acțiune „fructuoasă” a Poliției Rutiere Târgu Neamț și RAR
Articolul următorExplozie urmată de incendiu: cinci victime au suferit arsuri!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.