reclama autocenter

Aglomerația tipică zilei de joi, din zona Pieței Centrale din Piatra-Neamț, a făcut ca o șoferiță, stresată de claxoane, să se grăbească să parcheze în zona Dolinex, în această dimineață, 22 octombrie. Cine știe câte ture a dat femeia până a găsit un loc liber, știut fiind cât de rare sunt în ziua de târg, mai ales la prima oră. Cert este că l-a zărit și, în momentul când a făcut dreapta, a apăsat pedala de accelerație, în loc de frână. Și, pe cale de consecință, mașina a urcat pe trotuar și s-a oprit în gardul de beton al magazinului.

Cine știe ce ar fi urmat dacă zidul nu exista și mașina ajungea în magazin (foto amator):

Articolul precedentTârgu Neamţ: Asistenţii personali ai persoanelor cu handicap şi persoanele cu handicap nu şi-au primit drepturile salariale din septembrie
Articolul următorMicrobuz condus de un bărbat din Târgu Neamț – accident cu 12 victime

2 COMENTARII

  1. Femeia la volan. Acesta este un nou episod după cel al tinerei care a intrat luna trecută cu mașina în bancomatul de la Orion. 😜

  2. In tarile civilizate șoferii din spate asigură efectuarea cu siguranță a manevrei mașinii din fața lor și claxoane nu exista .
    Doar ciobanul român se înfige în goarnă și se manifestă .
    Sunt mii de filme pe YouTube cu răbdarea și calmul occidentalilor la volan, sunt cazuri când camioanele cu semiremorci fac manevre de intrare cu spatele la descărcări .
    Niciodată nu o sa vezi englezul, suedezul, or celelalte nații că își permit să streseze pe cei din fața lor inutil , dar asta nu tine la ciobanica romaneasca unde toți sunt Niki Lauda .

Comments are closed.