pietricica turism

Fotbaliștii de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ au început cu o victorie meciurile de pregătire. Pietrenii au dispus cu 4-0 (1-0) de campioana judeţului Bacău, Viitorul Curița. Scorul a fost deschis de Mateiciuc în minutul 18. Al doilea gol al formației gazdă a venit destul de târziu, în minutul 73, când tânărul Iorga, provenit de la grupa prof. Ciprian Iosub, de la LPS Piatra Neamț, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Ultimele două reușite ale elevilor antrenorilor Șteț, Avădanei, Chertic și Anton au aparținut jucătorilor Zaharia (79) și Ungureanu (80).

CSM Ceahlăul: Câmpeanu – Albu, Vali Rotaru, Smău, Rusu, Cosmin Rotaru, Copoț-Barb, Vasile Robert, Apostol, Mateiciuc, Nedelcu. În a doua repriză au mai intrat: Chelaru-Sârbie, Andrieș, Pintilie, Ungureanu, Corfu, Butunoi, Iorga și Zaharia.

Prof: Toader Șteț: ”Am vrut să-i văd la lucru și pe cei trei noi veniți: Nedelcu, Vali Rotaru și Câmpeanu, dar și pe tinerii din pepiniera proprie și mai puțin m-a interesat scorul. Am fost de acord să susținem acest joc, pe care l-am folosit și ca pregătire fizică, pentru că mai avem la dispoziție puțin timp până la începerea campionatului. Ca evoluție sunt mulțumit, chiar dacă băieții au mai făcut o serie de greșeli nepermise, unele comise totuși pe un fond destul de accentuat de oboseală”. 

Sorin Pintilie: ”Am întâlnit o echipă bună, stabilă, omogenă, dar am respectat ce ne-a spus domnul profesor Șteț și până la urmă am reușit un joc bun. Mai puțin contează scorul mai mult contează cum ne-am descurcat noi pe teren”.

Dan Nedelcu: ”Am venit cu gândul de a face performanță aici unde am crescut chiar dacă nu mai este același club. Dorim să promovăm la finalul fiecărui sezon. Meciul de astăzi a demonstrat că, după o săptămână de pregătire, am acumulat ceva destul de bun”.

Ca element de noutate, după 11 ani,  kinetoterapeutul Cosmin Stan a ”părăsit” echipa feminină de volei Știința Bacău și s-a alăturat staff-ului grupării pietrene.

Următorul meci de pregătire al formației CSM Ceahlăul va fi vineri, 21 iulie, de la ora 18:30, în deplasare cu Sport Club Bacău. (Ana MOISE)