foto Radar Roman Oficial

Actualizare: Bărbatul rănit are numeroase fracturi, dintre care cele mai grave la cap. Medicii urgentiști de la spitalul Roman au decis să fie transferat în această seară la Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” din Iași.

***Știre inițială***

Un bărbat, de 53 de ani, din comuna Cordun, a fost rănit și este în stare gravă, la spital. În această după-amiază, 25 februarie, bărbatul mergea cu bicicleta și a intrat în intersecția cu strada Libertății, pe culoarea verde a semaforului, a făcut stânga și a fost lovit de o mașină de pe celălalt sens. Biciclistul a fost preluat de o ambulanță și dus la spitalul din Roman. Aici, rănitul a fost conectat la aparate pentru a respira și urmează să i se facă examen tomografic, după cum a precizat Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Roman.

Polițiștii care au făcut cercetările la locul accidentului au stabilit că biciclistul a făcut virajul la stânga fără a acorda prioritate unui autoturism care venea din sens opus, condus de un bărbat de 32 de ani, din Botoșani, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. În cauză continuă cercetările, pentru vătămare corporală din culpă. (C.I.)

Articolul precedentElevi calificați la Olimpiada Corală zonală de la Piatra Neamț
Articolul următorPROMOȚIA PRIMĂVERII – ROMSILVA GRĂDINA MINUNATĂ!