0:00

Actualizare: Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost scos de sub motocultor și este în stare gravă. „Echipajul medical l-a preluat conștient, dar are discul de la utilaj înfipt în picior. A fost  dus la CPU Roman, urmând ca medicii să stabilească dacă bărbatul poate fi operat la spital sau va trebui transferat”, a declarat asistenta șefă Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Neamț.

Localnicul lucra pe un teren, lângă gospodărie. În sprijinul pompierilor militari au intervenit și voluntarii SVSU Săbăoani.

FOTO: Bărbat strivit sub un motocultor. A fost transferat la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Medicii de la Spitalul Municipal Roman au decis transferul rănitului la Spitalul Clinic „Sfântul Spiridon” Iași, potrivit Laurei Trifan, purtătorul de cuvânt. Decizia a fost luată după un set de investigații care au arătat gravitatea leziunilor.

***Știre inițială***

Un bărbat a fost rănit după ce un tractor s-a răsturnat peste el. Incidentul a avut loc astăzi, 31 martie, cu câteva minute înainte de ora 14, în comuna Săbăoani și s-a cerut ajutor la 112.

Un echipaj medical de la Ambulanță a fost trimis la locul evenimentului și pompierii de descarcerare de la Roman care să intervină pentru îndepărtarea tractorului.

Din primele date, se pare că bărbatul are un picior prins sub utilaj. Vom reveni.

C.I.

Articolul precedentÎn atenţia fermierilor: credit de 90% din valoarea subvenţiei la depunerea cererii
Articolul următorMaxim istoric: euro a ajuns la 4,92 lei