Șoferii sunt atenționați de Poliția Română în privința condițiilor de trafic din această dimineață, 29 decembrie, când din cauza viscolului și a ninsorii, vizibilitatea este redusă. Se circulă dificil, în condiții de iarnă, pe mai multe drumuri din județele Neamț, Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Vaslui, Covasna, Vrancea, Buzău, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Sibiu, Vâlcea, Gorj și Hunedoara.

Centrul Infotrafic mai anunță că se acționează cu material antiderapant, iar echipajele de poliție rutieră sunt prezente pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu mare atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire, iar fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Pe drumurile naționale din zona Moldovei se acționează, în continuare, cu utilaje și material antiderapant, potrivit informării DRDP Iași de la ora 11. Pentru informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei, DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic prin dispeceratul deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR:
021.9360, 021.264.33.33, 021.264.33.34 și la TELVERDE 0800.809.360. (C.I.)

Articolul precedentVântul puternic a lăsat localnicii din comuna Gâdinți fără curent electric
Articolul următorMIHAI MĂRGINEANU şi “DOINA CEAHLĂULUI” pe scena TÂRGULUI DE CRĂCIUN