0:00

Actualizare: Polițiștii au stabilit că victima – un bărbat de 55 de ani, din Agapia-, s-a aruncat în fața autovehicului de mare tonaj, se pare pentru că suferea de o boală incurabilă. Șoferul, un tânăr de 34 de ani, din Răucești, n-a avut cum să-l evite. Polițiștii au deschis un dosar penal în cauză pentru ucidere din culpă.  

Un bărbat a fost accidentat mortal în această dimineață, 26 februarie. Tragedia s-a produs în afara comunei Săcălușești (comuna Agapia), pe la ora 9. Din primele date, bărbatul a fost surprins și lovit de o autoutilitară, în dreptul unei parcări. Șoferului i-a fost imposibil să-l evite, fiindcă bărbatul s-a aruncat în fața mașinii. A fost hotărât să moară, dovadă fiind biletul de adio găsit. Un echipaj de ambulanță a fost trimis la fața locului, dar nu a mai avut cum să-l salveze. Polițiștii sunt la locul accidentului și fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a petrecut. Vom reveni. (C.I.)

Actualizare: FOTO: Accident mortal la Săcălușești, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Actualizare: FOTO: Accident mortal la Săcălușești, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentS-a finalizat licitația pentru modernizarea stațiilor de așteptare pentru transport public din Piatra-Neamț
Articolul următorCorovanirus: Șapte noi cazuri de persoane izolate la domiciliu