FOTO. Accident mortal la Poiana Teiului. Bărbat de 45 de ani a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această după amiază, 16 decembrie un tractor cu remorcă condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani s-a răsturnat în comuna Poiana Teiului. La fața locului, pompierii care au intervenit, împreună cu o ambulanță și voluntari din cadrul SVSU Poiana Teiului, au constatat că șoferul se afla în stop cardio-respirator.

„Echipajele de intervenție au acționat imediat pentru aplicarea manevrelor de resuscitare, până la sosirea unui echipaj de la SAJ. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanță declarând decesul acestuia”, notează un comunicat al ISU Neamț.

FOTO. Accident mortal la Poiana Teiului. Bărbat de 45 de ani a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn remorca tractorului se aflau doi tineri, de 15 respectiv 18 ani, care au suferit răni ușoare. Ei au fost tratați la fața locului și au refuzat transportul la spital.

ZCH

Articolul precedentȘtire actualizată. Accident grav! Tânără lovită de tren, la Târgu Frumos
Articolul următorAccident mortal: o femeie a murit după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit cu o ambulanță
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.