pietricica turism

ACTUALIZARE: În mașina de Cluj se aflau două familii din Câmpia Turzii, care mergeau la rude în județul Vaslui. La volan se afla un bărbat care nu știa exact ce s-a întâmplat. Martorii accidentului spun că a adormit la volan, pentru că a ieșit brusc din coloană și a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin autoturismul cu număr de Iași. La volanul acestuia se afla o tânără, iar ca pasager verișorul ei.

”Noi mergeam la Vaduri, la bunici, domnul cu Golful a adormit, pur și simplu, și a intrat direct în noi”, ne-a declarat tânărul. Un alt bărbat, care conducea un autoturism în spatele Golfului s-a adresat, indirect, șoferului vinovat de producerea impactului: ”Să mulțumească toată viața lui lui Dumnezeu că au scăpat cu toții. Erau 5 oameni în mașina aia, inclusiv un copil de un an și jumătate”.

Copilul era în ambulanța SMURD. Și-a mușcat limba în timpul impactului și avea nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul umbla buimac, cu o sacoșă în mână, pe lângă mașina pe care o zdrobise. Era rănit ușor la mâna dreaptă, dar a spus că-i trece. Soția lui avea niște contuzii pe un braț. Ea ne-a spus că în mașină se mai aflau sora ei, cu soțul, și nepoțelul de un an și jumătate. Tot ea a spus că nu crede că soțul ei a adormit la volan pentru că abia făcuseră un popas.

Cauza exactă a producerii accidentului, în condiții de ploaie torențială, urmează să fie stabilită de polițiști. (C.M.)

****************

ŞTIRE INIŢIALĂ: O mașină din Cluj și una din Iași s-au ciocnit în urmă cu puțin timp la ieșirea din Piatra Neamț spre Bicaz, în zona pensiunii Ianis. Revenim cu amănunte. GALERIE FOTO: