pietricica turism

Actualizare: Copila și cele două femei, dintre care una conducea mașina care a fost lovită, au fost transportate la spital. A patra victimă este șoferul care a intrat pe contrasens, dar a refuzat să fie dus la spital. N-a refuzat în schimb etilotestul, iar rezultatul a fost unul apropiat de coma alcoolică.

Șoferița, o femeie de 29 de ani, din Bahna, a văzut mașina care, la ieșirea din curbă, a intrat pe contrasens și, ca să evite impactul, a tras dreapta de volan. Mașina ei a fost acroșată, lateral, de cealaltă, condusă de un localnic, de 69 de ani. Din impact, mașina lovită a fost aruncată într-un cap de podeț. Șoferița, copila ei și bunica acesteia, în vârstă de 59 de ani, au fost rănite. „Polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului, iar șoferul, care avea 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost condus la spital pentru stabilirea exactă a alcoolemiei”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

***Știre inițială***

O fetiță de 3 ani, două femei și un bărbat au fost răniți într-un accident produs în seara de 1 noiembrie, cu puțin înainte de ora 17, în satul Izvoare (Bahna). Două mașini s-au ciocnit, iar polițiștii care au intervenit urmează să stabilească exact în ce împrejurări s-a produs coliziunea. „La locul accidentului au fost trimise două echipaje SMURD pentru preluarea celor patru victime, doi copii și doi adulți”, a declarat slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Potrivit martorilor, unul dintre șoferi ar fi fost sub influența alcoolului. Vom reveni. (C.I.)

 

 

gabriel bumbea