pietricica turism

foto Radar Roman Oficial

Actualizare: Polițiștii au stabilit, în urma cercetărilor, că vinovat este un șofer, de 25 de ani, din Roman, care a intrat de pe drumul secundar dinspre Tămășeni în DN 2 fără să acorde prioritate unui autoturism condus de șoferul de 43 de ani, din Bacău. Acestea circula spre Suceava și în urma coliziunii, mașina a fost aruncată în autobuzul condus de un bărbat de 42 de ani, din Botoșani. „În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului de 43 de ani din Bacău și a celui de 25 de ani din Roman, care au fost transportați la spital. Nici unul din conducătorii auto implicați nu consumase alcool, conform rezultatelor etilotest”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Actualizare: Pompierii l-au scos pe cel rămas blocat în mașină, care pe la ora 10.30 a fost preluat și transportat cu ambulanța la spital. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Bacău, căruia i se fac investigații tomografice la CPU al Spitalului Municipal de Urgență Roman, potrivit Laurei Trifan, purtătorul de cuvânt al spitalului.

La ora 10.53 traficul pe E85 a fost reluat, potrivit IPJ Neamț.

***Știre inițială***

Un accident grav, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată, s-a produs în această dimineață, 26 septembrie, în jurul orei 10, la ieșirea din municipiul Roman. La locul accidentului au fost trimise echipajele de descarcerare și medicale, potrivit ISU Neamț. În accident a fost implicat un autobuz cu numere de Botoșani. Încă o persoană acuza dureri, iar echipajul medical de ambulanță îi acordă asistență, potrivit slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. Traficul este blocat pe ambele sensuri ale E85. Vom reveni. (C.I.)