În noaptea de 18 spre 19 septembrie, în jurul orei 2,30, în satul Valea Bourei, comuna Dolhești, județul Suceava, pe DJ 208E, a avut loc o coliziune puternică între două autoturisme, în urma impactului cinci persoane fiind rănite.

„Nu au fost victime încarcerate, iar după acordarea primului ajutor medical, toți răniții, conștienți și cooperanți, dar cu traumatisme multiple, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Victimele sunt patru bărbați de 18, 22, 25 și 32 de ani, și o femeie de 19 ani”, a precizat locotenent Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

La fața locului au intervenit cu modulele SMURD subunitățile pompierilor militari din Fălticeni și Dolhasca, cu două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Militarii echipajelor de descarcerare au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori și au verificat eventualele scurgeri de carburanți și lubrifianți, pentru preîntâmpinarea altor situații de urgență.

Angela Croitoru

Sursă foto: ISU Suceava

Articolul precedentIncendiu la o locuință din Gura Humorului
Articolul următorA pierdut controlul volanului și-a ajuns la spital
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.