pietricica turism

Ultima oră: Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului au stabilit că o femeie, de 55 de ani, Piatra Neamț, care conducea mașina dinspre Bicaz spre Piatra Neamț, nu ar fi păstrat distanța potrivită și s-a izbit în mașina din față, care a virat stânga. La volan era o femeie, de 51 de ani, din Pângărați, iar mașina a fost aruncată în alta de pe sensul opus, condusă de un bărbat de 35 de ani. „Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto de 35 de ani, a unei femei pasageră în același autoturism și a conducătoarei auto de 51 de ani, care au fost transportate la spital. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Actualizare: Accidentul s-a soldat cu trei victime, toate preluate în stare de conștiență și transportate de echipajele medicale la UPU Piatra Neamț. Potrivit ultimelor informații de la ISU Neamț, trei mașini au fost implicate în acest accident.

Cu zece minute înainte de ora 20, IPJ Neamț a anunțat că traficul a fost reluat.

****Știre inițială****

O persoană a rămas blocată între fiarele mașinii în urma unei coliziuni dintre două autovehicule. Accidentul s-a produs la Pângărați, pe DN 15 și a fost anunțat la 112 în jurul orei 17.30. Traficul este blocat, la fața locului fiind trimise mai multe echipaje de pompieri și echipaje medicale, potrivit ISU Neamț. Vom reveni.