0:00

Un eveniment rutier soldat cu rănirea a patru persoane a avut loc în a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, în localitatea Timișești. Două autoturisme, în care erau șase persoane, s-au ciocnit frontal, ambele ajungând în șanțul de pe marginea drumului.

FOTO. Accident cu patru victime la Timișești, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Apelul pentru ajutor, prin numărul unic de urgență 112, a fost înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 13:13. Au intervenit militarii de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț, Ambulanța și polițiștii rutieri.

FOTO. Accident cu patru victime la Timișești, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La sosirea pompierilor toate persoanele erau evacuate. Conducătorul auto al unui autoturism, un bărbat de 33 ani, și pasagerii acestuia- două femei de 51 și 28 ani- și un bărbat de 52 ani- au primit îngrijiri medicale de la echipajele SAJ și SMURD sosite la locul evenimentului”, anunță ISU Neamț. Ulterior toate victimele au fost transportate la Centrul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Târgu Neamț. Urmează ca polițiștii să stabilească modul în care a avut loc accidentul.

FOTO ISU Neamț

(G.S.)

Articolul precedentAsociația ADL-Progres și S.C. Sibaro SRL anunță finalizarea implementării proiectului „CRIM 2 – Centru de resurse și integrare în muncă”
Articolul următorFOTO. Formațiile participante la Festivalul de datini „Steaua sus răsare” fac tradiționala paradă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.