0:00

Un tânăr aflat la volanul unui autoturism, azi noapte, 24 octombrie, a evitat un câine și a ajuns cu mașina în albia pârâului Calu, din comuna Piatra Șoimului. În urma incidentului, tânăra de 18 ani care era pe scaunul din dreapta șoferului a fost rănită.

FOTO. A evitat un câine și a plonjat cu mașina în pârâu, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Polițiștii Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost solicitați la fața locului pe la ora 1:10 și, în urma cercetărilor, a reieșit faptul că ”în timp ce un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Săvinești, conducea un autoturism, în localitatea Piatra Șoimului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în albia râului Calu. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei pasagere, în vârstă de 18 ani”, a declarat Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Tânărul nu consumase alcool, ci doar lipsa de experiență l-a făcut să piardă controlul volanului în momentul când s-a trezit cu câinele în fața mașinii. Incidentul este cercetat în dosarul de vătămare corporală din culpă deschis de polițiști.

C.I.

Articolul precedentL1 Noi rezultate nefavorabile pentru Poli Iași și FC Botoșani
Articolul următorVIDEO. Incendiu la Roman, bărbat de 95 de ani intoxicat cu fum