reclama autocenter

16 persoane suspectate de trafic de droguri au fost duse la audieri în urma a 24 de percheziții domiciliare derulate astăzi, 24 noiembrie, de ofițeri de la Combaterea Criminalității Organizate și DIICOT Suceava.

Descinderile au avut loc în județele Neamț, Suceava, Vaslui, Ilfov, Olt și Cluj, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri de risc, punerea la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unei locuințe sau a unui local, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. „Din cercetări a reieșit că, în județul Suceava, ar fi fost constituit un grup infracțional organizat, format din mai multe persoane, care ar fi desfășurat activități de comercializare de cannabis și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, potrivit DIICOT Suceava.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor specializați în combaterea criminalității organizate din Olt, Vaslui și Cluj și al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Vaslui și Cluj.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

C.I.

Articolul precedent332 de noi infectări în judeţele din Nord-Est
Articolul următorComunicat de presă. Administrația liberală introduce transportul electric în municipiul Piatra Neamț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here