***** ACTUALIZARE DSU: Persoanele rănite vor fi duse la Toplița, de unde vor fi preluate de echipaje medicale de la ISU Mureș, cu 2 autospeciale pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță (cu medic), în vederea transportării la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu Mureș, pentru investigații suplimentare.

***** ȘTIRE INIȚIALĂ

Mai multe persoane care participau la o nuntă la pensiunea Vânătorul din Durău au fost rănite, după ce a cedat balustrada de la terasa restaurantului unde avea loc evenimentul și au căzut de la 4-5 metri înălțime. Potrivit unui site central de știri, la fața locului s-au deplasat zece ambulanțe și un elicopter și a fost activat planul roșu de intervenții.

În urmă cu câteva minute, DSU a transmis că ”până la acest moment, 14 dintre persoanele surprinse au fost rănite, 3 dintre acestea mai grav, cu diverse politraumatisme. Misiunea este în dinamică, iar echipajele medicale efectuează evaluarea celor implicați în acest incident, la fața locului. În sprijinul echipajelor care intervin, au fost trimise: o autospecială pentru transport personal și victime multiple (cu medic) de la ISU Bacău, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Harghita, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Botoșani și 2 ambulanțe SMURD de la ISU Suceava. De asemenea, o ambulanță a Serviciului Județean Suceava se deplasează spre locul producerii incidentului”. (ZCH News)

GALERIE FOTO

 

Articolul precedentLa volan, cu alcoolemie de peste 1 la mie
Articolul următorIata cum sa iti organizezi eficient spatiul de lucru folosind dulapuri metalice!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.