reclama autocenter

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

* Dorel RUSU (Poiana Teiului) – Destinul a vrut ca domnul profesor de limba și literatura română să fie numit primar de vechiul regim – pe 21-22 decembrie 1989, dar și să continue activitatea la primărie până în 1992. Apoi, a deținut funcția de consilier județean, iar de vreo 10 ani este președinte al unei organizații a pensionarilor din 6 comune de pe Valea Bistriței. În paralel, este unul dintre cei mai mari documentariști din mediul rural nemțean.

* Gheorghe PÂRLOG (Poiana Teiului) – Dintre foștii primari ai acestei comune, l-am ales, nu întâmplător, și pe Gheorghe Pârlog. A fost primul lucrător de miliție și poliție, de acum aproape două decenii, care a ajuns primar. Din spusele localnicilor, cu o pensie elegantă, funcție de munca prestată, evident înainte, plus alte activități, dumnealui o duce chiar binișor și nu este de plâns.

* Gică CIOBANU (Ruginoasa) – Domnul inginer a fost acuzat de deturnare de fonduri, neglijență în serviciu și uz de fals, iar anumite dosare nu par să se fi închis. Din câte se cunosc, primăria locală a avut conturile blocate o lungă perioadă, tocmai datorită fostului primar.

* Vasile BAGHIU (Săvinești) – “Eternul și veșnicul” candidat la primăria săvineșteană trăiești, ca și alții, din pensie. Oricum, nu omite să afirme ori de câte ori are prilejul: „Ce vremuri, domnule, ce vremuri!” O fi știind el ceva!…

* Romică GROZA (Timișești) – Cei care își desfășoară activitățile prin comuna Timișești nu prea regretă trecerea în rezervă a ex-primarului Groza, pe umerii săi apăsând greu unele chestiuni în managementul bunurilor publice.

* Gheorghe ANDREI (Zănești) – Fost jurist la Avântul Roznov, fost primar al comunei Zănești, stimabilul este printre puținii foști și actuali edili din județ care nu deține permis de conducere auto. Din păcate, și ne cerem scuze, nu știm ce marcă are bicicleta dumnealui: o fi Carpați, Felicia, Tohan, Pegas?  În schimb, se tot laudă că nu are probleme cu benzina sau motorina. Așa o fi, însă are pe conștiință un ditamai programul SAPARD, de alimentare cu apă potabilă, dar și alte lucrări mai mici, care se macină și astăzi. (C. NEGRU)

Articolul precedentZiua eroilor la Vânători-Neamţ
Articolul următorFără semnături pentru Mișcarea Populară Roman