reclama autocenter

psd

Fosta liberală, cu ștate vechi în organizația PNL Târgu Neamț, membru în Biroul Politic Local și vicepreședinte al Organizaţiei de Femei, director adjunct al Colegiului Național Ștefan cel Mare, Ramona Preda, a confirmat faptul că este proaspăt membru PSD. Înregimentarea sa politică la PSD Târgu Neamț a survenit, pe 6 iunie, când, în urma alegerilor de la Organizația de Femei Târgu Neamț, noua președintă a fost aleasă în persoana Cătălinei Apopei, membru PNL de doar două săptămâni înaintea alegerilor. „E adevărat, am făcut o schimbare, alegând PSD. Am decența să nu comentez altceva”, s-a limitat să declare fosta liberală Ramona Preda. Întrebată despre motivele plecării din PNL, Ramona Preda s-a ferit să comenteze, preferând să-și arate doar dezamăgirea față de alegerea noii șefe a femeilor liberale de la Târgu Neamț. „Nu mi se pare normal, ca un om care a venit de două săptămâni în PNL, să ia fața unui membru care are o vechime de mai mulți ani. Restul sunt lucruri de culise, pe care eu nu le pot comenta”, a mai mărturisit Ramona Preda. Duminică, 26 mai, au avut loc alegerile organizației de femei Târgu Neamț, în urma cărora a fost aleasă ca președinte al femeilor liberale Cătălina Apopei. La alegerile pentru șefia organizației și-au mai depus candidatura trei doamne, printre care și Ramona Preda, dar cele 40 de voturi, din totalul de 51, în favoarea noului președinte, au înclinat semnificativ balanța. Noua șefă a femeilor liberale din Târgu Neamț are 34 de ani și, chiar dacă este membru nou în partid, se declară simpatizantă de foarte mulți ani. Este profesor pentru învățământul preșcolar și primar din 2003, fiind profesor titular cu gradul 2, la Grădinița Nr. 1 din Târgu Neamț. „Referitor la plecarea Ramonei Preda din organizația pe care o conduce, președintele Neculai Andoni a declarat: „Probabil, dânsa este nemulţumită de ceea ce se întâmplă la PNL. Păcat, pentru că provine dintr-o familie de liberali, era o membră veche în PNL, încă de la început. A fost membru în Biroul Local şi vicepreşedinte la femei. Este o pierdere pentru noi. Dacă pleacă membri vechi din PNL, înseamnă că se doreşte acest lucru de către unii din PSD. Trageţi şi dumneavoastră concluziile, vedeţi că aceşti membri pleacă tocmai la PSD”.

Ciprian Traian STURZU

Articolul precedentApa, și mai scumpă
Articolul următorRomânia Mare față-n față cu revizuirea Constituției

2 COMENTARII

  1. Este „noua fata” a PNL-ului. O fata care n-are nicio treaba cu valorile liberale, ci doar cu oportunismul. Nu-i clar ca aceasta doamna a fost impusa si nu aleasa?

  2. Mai Dorel..sau Vasile..sau ma rog, tot acolo e.. daca nu s-ar schimba lucrurile cat de cat in tara asta, ne-am duce dracului cu oameni ca tine!.. Pentru cultura ta, PNL i-a dat functia de director adjunct la liceul Stefan..pe semne ca n-a fost multumita si vrea director plin in locul lui Morosanu, care e pe faras dupa cum se vede..de aceea a trecut la PSD!..cine e oportunist?!..asta..daca stii ce inseamna cuvantul!
    E de apreciat implicarea tinerilor in functii cu responsabilitate… a venit un primar tanar si deja se vede in urma lui. Mai bine iti tineai rautatea si „disconfortul” evident si nu te mai penibiliza!
    Alex.

Comments are closed.