pietricica turism

Dosarul fostei directoare Volksbank Piatra-Neamț, condamnată la 3 ani de închisoare, cu executare, va fi rejudecat de un complet de la Înalta Curte de Casație și Justiție, pe 21 noiembrie.

“Admite în principiu cererile de recurs în casaţie formulate de inculpaţii Vlăsceanu Carmen Claudia şi Lazăr Aurel împotriva deciziei penale nr. 296 din 9 martie 2017 a Curţii de Apel Bacău – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, pronunţată în dosarul nr. 2324/103/2014. Trimite cauza completului C7, în vederea judecării recursului în casaţie. Fixează termen la data de 21 noiembrie 2017, pentru când se vor cita inculpaţii Vlăsceanu Carmen Claudia şi Lazăr Aurel. Definitivă”, a decis instanța în ședința din 7 noiembrie.

Carmen Claudia Vlăsceanu a fost trimisă după gratii pentru că a acordat credite de peste un milion de euro familiei lui Aurel Lazăr, un cunoscut om de afaceri și proprietar de terenuri din Dumbrava Roșie. Inițial, Tribunalul Neamț a stabilit pentru ea o pedeapsă cu suspendare, ca de altfel și pentru Aurel Lazăr, însă Curtea de Apel Bacău i-a trimis pe amândoi la închisoare. Singurii care au rămas cu pedepse cu suspendare sunt cei care au luat efectiv creditele. Carmen Vlăsceanu a fost încarcerată în seara de 9 martie 2017, iar Aurel Lazăr, care are de stat 2 ani la penitenciar, a fost ridicat de la domiciliu în ziua de 10 martie.

În afară de pedepsele în sine, Carmen Vlăsceanu, Aurel Lazăr și două persoane din familia lui trebuie să plătească despăgubiri de aproape 240.000 CHF. (C.M.)

1 COMENTARIU

  1. Cunoștea escrocheria…3 anu e mult domle…Dacă furi un porumb de pe câmp iei 10 ani de puscarie…doar ca ti-a fost pofta sau n-ai ce manca…furi 1 milion de euro…stai câteva luni.la pușcărie și ieși bine merci….AICI TREBUIE SCHIMBATE LEGILE IMBECILI DE GUVERSANȚI!

Comments are closed.