Adrian Diaconu, fost primar PSD al comunei Cordun, Neamţ, a fost ales astăzi, 30 mai, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, în locul rămas liber după eliminarea din plen a lui Laurenţiu Dulamă de la PMP.

Adrian Diaconu este consilier judeţean din 28 februarie 2017, este membru în comisia pentru industrie, agricultură, servicii publice, comerţ şi turism a CJ Neamţ, în ATOP, în Consiliul de Administraţie al DRUPO şi al Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Roman.

Raportul său de activitate pentru anul 2017 îl puteţi citi aici.

După felicitările corespunzătoare, preşedintele Ionel Arsene şi-a exprimat încrederea că Adrian Diaconu va „reprezenta cu cinste interesele zonei Romanului„. Noul vice de judeţ a spus, la rându-i, câteva cuvinte, inclusiv faptul că a aflat cu vreun sfert de oră înainte de şedinţă că va fi propus pentru noua funcţie. „Probabil raţiunea care a stat la baza propunerii colegilor mei au fost şi cei 25 de ani de experienţă în administraţie„, a adăugat acesta.

Despre Adrian Diaconu se mai poate spune că îşi declară averea aici, interesele aici, iar interesele personale aici. (ZCH News)

FOTO: Turn Tv

Articolul precedentSesizare de la un pietrean nemulțumit de întârzierea ambulanței
Articolul următorL4 Bidan, eroul de la Borca * Rădulescu, la a treia înfrângere * Horia, victorie la Bicaz
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.