Teatrul Tineretului va găzdui, luni, 30 ianuarie, cu începere de la ora 17:00, prima ediție a Forumului Societății Civile Nemțene, unde, după cum spun organizatorii, “vom cunoaște și valoriza public proiectele, voluntarii și liderii ONG-urilor din Neamț, dar și alți furnizori de citizenship, oameni responsabili și activi, antreprenori sociali, profesioniști din mass-media, oameni de afaceri, formatori de opinie, etc – catalizatorii societății civile“.

La lucrările Forumului va fi prezent și Alexandru Cumpănașu, președintele Asociației pentru Implementarea Democrației și președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR). Cu această ocazie, se va constitui Filiala Neamț a CNMR.

City-managerul orașului Piatra Neamț, Bogdan Pușcașu spune că “Forumul este continuarea firească a întâlnirilor festive sau lucrative ale societății civile, precum Gala Voluntariatului Nemțean, pe care vrem să le repetăm anual și, de ce nu, să le facem mai vizibile, mai interactive, mai productive (în sensul generării de efecte), cu fiecare ediție”.

Agenda evenimentului

  • partea I : lansarea Filialei Neamț a celei mai puternice structuri asociative naționale a organizațiilor non-guvernamentale (CNMR);
  • partea a II-a : prezentarea ONG-urilor din județul Neamț. (Ana MOISE)
Articolul precedentMeniuri gratuite pentru elevi: friptură la grătar, sufleu de broccoli și quinoa
Articolul următorÎnscrieri la cursul de instructori sportivi până pe 28 februarie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.