futsal-ceahlaul-01Victorie de mare importanță repurtată de echipa Futsal Ceahlăul, duminică, 11 decembrie, în ultima etapă a turului Ligii a II-a. Pietrenii s-au impus cu 7-3 în deplasare la Fortius Buzău, după ce la pauză au condus cu 2-1.

„Deplasarea de la Buzău a însemnat un examen al maturității pentru echipa noastră. Gazdele reprezentau un adversar dificil, în fața căruia am pierdut ultimele trei confruntări directe”, a spus Cristi Vornicu, managerul învingătorilor.

În urma acestui succes elocvent, Futsal Ceahlăul a încheiat turul pe locul al treilea în clasament la egalitate de puncte cu formațiile Colțea Brașov și Imperial Wet Miercurea Ciuc, dar având un golaveraj inferior.

Pietrenii au deschis scorul în minutul 12 prin Vlad Avram, iar un minut mai târziu au reușit să-și majoreze avantajul prin Mocanu, care a finalizat o acțiune personală pornită din propriul teren. Gazdele au redus din handicap în minutul 14, scorul de 2-1 pentru nemțeni fiind și rezultatul pauzei.

În partea secundă, Avram își trece din nou numele pe lista marcatorilor ducând scorul la 3-1. La faza imediat următoare, buzoienii marchează al doilea lor gol. Același Avram punctează în minutul 30 pentru 4-2. În minutul următor, Avram este eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Pietrenii nu rezistă cu un om mai puțin pe teren și primesc al treilea gol. În minutul 35, buzoienii au beneficiat de un penalty la un henț comis de Grigoriță însă portarul Postolache s-a descurcat excelent între buturi parând lovitura de penalitate.

Din acel moment oaspeții s-au dezlănțuit, Mocanu, Grigoriță și proaspătul internațional de tineret Andrei Nistor realizând o triplă de toată frumusețea.

„Ne bucurăm că vom petrece iarna pe podium la o distanță de 5 puncte de ocupanta locului al patrulea, Informatica II Timișoara”, a mai afirmat Cristi Vornicu.

În nouă meciuri disputate în prima parte a campionatului, Futsal Ceahlăul a obținut 7 victorii și a suferit două înfrângeri. (Ana MOISE; Foto: Facebook)

Articolul precedent„IAŞI, CAPITALA RENAŞTERII NAŢIONALE” – PROGRAM
Articolul următorParlamentari de la PSD, PNL şi ALDE! De USR şi PMP s-a auzit prea puţin!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.