0:00

Marinari și scafandri militari, infanteriști marini și elevi militari desfășoară în Neamț o campanie de promovare a carierei militare. Acțiunea are loc în perioada 14-16 martie, când reprezentanții Forțelor Navale Române se vor întâlni cu aproximativ 3.000 de elevi, cărora le vor prezenta ofertele educaționale ale instituțiilor de învățământ și de formare profesională din Constanța și Mangalia.

Programul campaniei de promovare cuprinde prezentări de expoziții de tehnică militară, armament și materiale cu specific marinăresc. Pe 14 martie, de la ora 09:00, la Cinema „Mon Amour” are loc deschiderea oficială a campaniei de promovare în județul Neamț, iar în intervalul 10:00-16:00, și pe 15 martie, orele 09:00-16:00, tot la „Mon Amour”, are loc prezentarea ofertelor educaționale din Forțele Navale Române.

Forțele Navale Române, la “vânătoare“ de recruți în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAcțiunea continuă la Bicaz, la Casa de Cultură, unde oferta educațională va fi prezentată pe 15 martie, orele 10.00-14.00. Pe 16 martie, la Roman, în Sala Consiliului de la Primărie și la Târgu Neamț, la Casa Culturii „Ion Creangă”, acțiunea are loc simultan, în intervalul orar 10:00-13:00

”Desfășurarea campaniei de promovare a Forțelor Navale Române în județul Neamț este organizată în colaborare cu Centrul Militar Județean Neamț, Inspectoratul Școlar Județean Neamț și autoritățile publice locale din Piatra Neamț, Roman, Bicaz și Târgu Neamț”, anunță Forțele Navale Române. (G.S.; FOTO: Forțele Navale Române)

Articolul precedentNeamț. Câștigătorii fazei județene a Olimpiadei de Limba și Literatura Română
Articolul următorAccident cu două victime la Săbăoani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.