reclama autocenter

Un incendiu de amploare a izbucnit în această seară (1 ianuarie) la o locuință din Soci, comuna Borca. La locul intervenției s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Borca cu o autospecială de stingere și pompierii de la Garda 2 Poiana Teiului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta în două încăperi și la acoperișul locuinței, cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești din apropiere”, a declarat lt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. În urma incendiului au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de 180 mp și bunurile materiale aflate în cele două încăperi (obiecte de mobilier, articole de îmbrăcăminte,  materiale textile, aparate electrice și electrocasnice). Au fost salvate documente, o ladă  frigorifică,  materiale textile și alte bunuri”.

Proprietarul, care are 53 de ani a suferit un atac de panică, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la CPU Târgu Neamț. Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de coșul de fum, care nu era protejat termic față de materiale combustibile din structura locuinței.

C.M.

Articolul precedentMașină zdrobită de un cap de pod la Oglinzi, femeia de la volan – resuscitată
Articolul următorIncendiu la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Roman