0:00

Actualizare: Incendiul a fost anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112, înregistrat în dispeceratul ISU Neamţ în jurul orei 15:46. Au intervenit militarii de la Garda nr. 2 de Intervenție Poiana Teiului,  Detașamentele de pompieri din Piatra Neamț și Târgu Neamț, forţele profesioniste fiind sprijinite de voluntarii de la SVSU Hangu.

Știre actualizată. Foc în pădurea din Hangu, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars 400 mp de vegetație uscată și un hectar de litieră. Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Știre actualizată. Foc în pădurea din Hangu, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre inițială: Un incendiu care a izbucnit în pădurea din localitatea Hangu a mobilizat pompierii militari din zonă, însă efectivele de intervenție au fost suplimentate. „Pompierii din cadrul Gărzii nr 2 de Intervenție Poiana Teiului intervin în comuna Hangu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifestă la fondul forestier”, conform ISU Neamț.Știre actualizată. Foc în pădurea din Hangu, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În sprijin au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentele de pompieri din Piatra Neamț și Târgu Neamț.

Vom reveni cu amănunte.

(G. S.)

Articolul precedentExercițiu de alarmare publică, „MIERCUREA ALARMELOR” cu prilejul Zilei Protecției Civile
Articolul următorDirecția Silvică Neamț anunță organizarea unei licitații pentru vânzarea de masă lemnoasă fasonată provenită din confiscări
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.