0:00

Flyeralarm a pătruns pe piața din România în anul 2015 și s-a impus cu o experiență de peste 14 ani și cu un renume ca fiind una dintre cele mai puternice tipografii digitale din Europa. Calitatea excepțională, prețurile accesibile, livrarea rapidă și consilierea individuală axată pe necesitățile fiecărui client sunt principiile după care au ales să se ghideze în tot acest timp profesioniștii de la Flyeralarm. Această firmă oferă servicii tipografice prin intermediul online-ului pe segmentul B2B în Europa, și este una dintre cele mai mari companii e-comemerce din Germania.

Cine sunt?

Nucleul firmei Flyeralarm îl reprezintă producerea și comercializarea de articole tipărite sau produse de advertising pe piața corporatistă (B2B). Toate produsele sunt manufacturate exclusiv în Germania, unde se folosește o tehnologie de ultimă generație, în diverse locații de tipărire care aparțin acestui grup. Portofoliul companiei cuprinde o multitudine de printuri mediatice – de la flyere pâna la cărți, dar oferă și servici de marketing, grafică și consultanță pentru identitatea vizuală a firmelor. Cu un număr de 2.000 de angajati distribuiți în șase locații din Germania, Flyeralarm a realizat, în 2014, o cifră de afaceri de peste 300 de milioane de euro. Sediul central al firmei se află în Würzburg. Compania a fost fondată în anul 2002 de către Thorsten Fischer. În România, firma subsidiară a fost înființată la Sibiu. Echipa de lucru este formată din specialiști în tipografie care au beneficiat de perfecționare în Germania, și toate acestea pentru ca ei să ofere consiliere profesionistă clienților români.

Flyeralarm – tipografia online cu renume în Europa și-a lansat serviciile și pentru clienții români, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPartenerul tău în Europa

Viața Flyeralarm este dedicată pentru print digital si offset. Specialiști în domeniu,ei procesează aproxmativ 15.000 de comenzi și coordonează peste 20.000 de colete pentru ca acestea să ajungă în cel mai scurt timp la destinatar. Firma este prezentă în peste 14 țări din Europa: Marea Britanie, Italia, Franța, Austria, Polonia, Spania, Olanda, Danemarca, Suedia, Finlanda, Belgia, Elveția, Irlanda, Ungaria, iar acum și în România.

Flyeralarm – tipografia online cu renume în Europa și-a lansat serviciile și pentru clienții români, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiServicii oferite

Gama de produse oferite este foarte elaborată, într-o continuă dezvoltare și mereu personalizate pentru fiecare client. Flyeralarm vă oferă afișe, autocolante, bloc notes, broșuri și cataloage, cărți de vizită, cărți poștale, coli cu antet, facturier, flyere, mape, pliante, dar și grafică și machetare. Comanda se face online, consilierea este gratuită, iar pentru produsele comandate nu trebuie să plătiți nimic în plus, transportul fiind gratuit oriunde în țară. Timpul de livrare se stabilește în funcție de produs, multe dintre ele pot fi livrare chiar și în 24 sau 48 de ore în țară. Toate produsele comercializate sunt tipărite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital și offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox și HP.

Pentru a vă convinge de calitatea produselor și a vă alunga teama de a plasa comenzi online, la Flyeralarm puteți solicita mostrarul de hârtie cu peste 40 de tipuri și gramaje diferite sau pachetul de mostre cu diverse produse tipărite de ei. Flyeralarm garantează pentru calitatea materialelor printate, pentru tirajul necesar și implicit pentru data limită, adică termenul efectiv de execuție a materialelor respective.

 

Articolul precedentL4 Scor onorabil pentru Speranţa Răuceşti, pe terenul Ştiinţei Miroslava
Articolul următorPoliţist lovit cu furca în cap, agresorul reţinut
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.