Subprefectul Vlad Angheluță s-a hotărât să fie atent cu colegele din Prefectură cu ocazia zilei de 8 martie. Deși 8 martie pică anul acesta într-o zi de sâmbătă, Vlad Angheluță va oferi celor 20 de doamne angajate la Prefectura Neamț, câte o floare și o bomboană, vineri, pe 7 martie.

Subprefectul Vlad Angheluță, a luat în calcul, în același context, și pe funcționarele de la serviciile subordonate, Serviciul Pașapoarte și Serviciul Permise și Înmatriculări, însă potrivit declarațiilor acestuia, încă nu știe exact câte doamne lucrează la cele două instituții pentru a calcula câte flori să cumpere pentru a le dărui de Ziua Femeii. Subprefectul Vlad Angheluță nu este singurul care va oferi flori cu ocazia zilei de 8 martie.

Și reprezentantele sexului frumos de la PSD Roman și Piatra Neamț vor beneficia de petreceri organizate în cinstea lor de membrii de vază ai PSD Neamț și OSFD Neamț. În ceea ce le privește pe funcționarele din Consiliul Județean, deocamdată nu se știe dacă vor fi omagiate de 8 martie, pentru că se așteaptă o decizie din partea conducerii instituției în cauză. (I. CĂLIN)

Articolul precedentSe depun dosarele pentru tichetele sociale
Articolul următorUn mort şi patru răniţi grav în accident la Dobreni

1 COMENTARIU

  1. Iubesc femeia…

    Le-aş da şi eu flori, da n-am nici bani şi nici nu-s aşa frumuşel ca dl. Angheluţă.
    Ceahlăul, poate reuşiţi să puneţi …nişte poze.

Comments are closed.