0:00

Flagrant. Taxă de protecție într-o zonă turistică din Moldova, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSâmbătă, 8 ianuarie, polițiști din Câmpulung – Moldovenesc, împreună cu cei ai Brigăzii pentru Operațiuni Speciale Suceava, au realizat un flagrant în comuna Vatra Moldoviței, în urma căruia au confiscat  1500 lei și 4500 euro, bani luați, în mod ilegal, de către 4 bărbați de la mai mulți comercianți.

Au fost făcute  percheziții la domiciliului celor 4 bărbați, în Vatra Moldoviței, fiind confiscată suma de 21.000 Euro, plus alte bunuri și înscrisuri ce vor constitui dovezi în această cauză.

Cei patru au fost aduși cu mandat și audiați, după care, în baza materialului probator, au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul IPJ Suceava.

Flagrant. Taxă de protecție într-o zonă turistică din Moldova, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Dosarul instrumentat vizează fapte de șantaj comise în perioada 2021-2022 față de comercianți din zona pasului turistic Palma – Sucevița, care dețin tonete în zonă și cărora bărbații din satul Ciumarna, comuna Vatra Moldoviței le-au solicitat de-a lungul timpului sume de bani inducându-le o stare de teamă și invocând fără just temei că ar fi proprietarii terenurilor pe care aceștia își desfășurau activitatea.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc  pentru stabilirea întregii activități infracționale și a participației infracționale a persoanelor implicate”, a precizat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Angela Croitoru

Foto: IPJ Suceava

Articolul precedentNeamț: 10 centre de vaccinare mai funcționează, din 18 deschise inițial
Articolul următorTragedie. Un bătrân a fost omorât pe trecerea de pietoni!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.