0:00

Firmele din Neamț au nevoie de ingineri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin oferta de locuri de muncă vacante la acest început de săptămână se remarcă 19 posturi de inginer la firme din diverse domenii de activitate din județul Neamț. Acestora li se adaugă cele de economist, jurist și câteva pentru specialiști în domeniul sanitar.

Nemțenii care nu au calificare sau vor să-și schimbe angajatorul au la dispoziție 58 de locuri în zona Piatra-Neamț, 60 în zona Roman și 85 în zona Târgu Neamț – în total 203 oferte.

Acum, în miez de vară, piața muncii vine cu 824 de joburi în diverse domenii și la companii mai mari sau mai mici. Cea mai mare nevoie de meseriași este în zona Piatra-Neamț, unde sunt 363 de locuri de muncă. În zona Roman s-au mai făcut angajări, dar tot mai sunt disponibile 281 de oferte. În schimb, zona Târgu Neamț a crescut oferta față de ultima perioadă și caută să angajeze 180 de oameni.

Informații despre posturile existente pot fi obținute la numărul de telefon 0233.237780 al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț.

C.I.

Articolul precedentBărbat cu alcoolemie de 1,19mg/l a căzut de la doi metri înălțime într-un râu
Articolul următorVIDEO. Bărbat înecat în Bistrița