0:00

Cupa României U15 şi Finala Campionatului Naţional pe Echipe U15, Lupte Libere, Lupte Greco-Romane şi Lupte Feminine vor avea loc în Sala Polivalentă din Piatra-Neamţ, în perioada 29 martie-2 aprilie anul acesta.

Finalele competiţiilor naţionale de lupte vor avea loc la Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCompetiţiile vor aduce în oraş peste 800 de practicanţi ai acestui sport din întreaga ţară. Principalul organizator, Federaţia Română de Lupte, a solicitat Primăriei Piatra-Neamţ acordarea unor spaţii potrivite pentru desfăşurarea şedinţei tehnice, a probelor, semifinalelor şi finalelor.

În şedinţa extraordinară de vineri, 10 martie, a Consiliului Local Piatra-Neamţ, viceprimarul Alin Ştefan Lehăduş propune un proiect de hotărâre ce are în spate un protocol de colaborare, prin care ar urma să fie acordate în folosinţă gratuită spaţiile necesare. Mai exact, sala de conferinţă în prima zi a evenimentului, între orele 17,00 – 18,30, sala mare de competiţii şi vestiarele pentru perioada de desfăşurare a competiţiilor.

Finalele competiţiilor naţionale de lupte vor avea loc la Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUnul dintre argumentele Referatului de aprobare din spatele proiectului este acela că sportivii din Piatra-Neamţ au participat la numeroase evenimente sportive unde au obţinut multe trofee, medalii şi distincţii ridicând astfel valoarea municipiului.

Angela Croitoru

Articolul precedentVIDEO. Sondajul zilei: 8 Martie, zi liberă la nivel național?
Articolul următorMara Calista, deputat PNL, anunț depunerea a două proiecte de lege care „vor fi de un real ajutor mamelor și tinerelor familii”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.