0:00

Știre actualizată. Fetiță de patru ani și-a prins mâna într-un tocător electric, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Medicii au reușit scoaterea aparatului electric si evaluarea leziunilor. Operația a avut loc sub anestezie generală și a fost un succes.

În cazul fetiței, urmează să fie efectuată o  interventie chirurgicală de revascularizare a degetelor amputate. Medicii de la Spitalul de Urgență pentru Copii din Iași s-au arătat optimiști că vor reuși să îi redea, cel puțin în parte, funcționalitatea mâinii.

Știre inițială: O fetiță de numai patru ani și-a prins mâna într-un tocător electric, mai exact exact într-o mașină de făcut suc de roșii. Accidentul casnic s-a petrecut astăzi, 28 iulie în Onești, într-un moment de neatenție al părinților.

Știre actualizată. Fetiță de patru ani și-a prins mâna într-un tocător electric, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFetița a fost adusă cu ambulanța la Roman și apoi transportată cu elicopterul la Spitalul de Urgență pentru copii „Sfânta Maria” din Iași unde va fi tratată la secțiile Ortopedie și Pediatrie. Conform unui comunicat emis de purtătorul de cuvânt al spitalului ieșean, „nu s-a reușit deocamdată scoaterea mâinii din mașina de tocat, fiind nu material foarte dur”. Fetița va fi dusă în sala de operație unde medicii vor încerca să îi salveze mâna.

Z.C.

Articolul precedentPrimăria Păstrăveni anunță finalizarea proiectului „Achiziția de echipamente din domeniul tehnologiei – IT mobile, respectiv tablete, echipamente și dispozitive necesare activității didactice pentru elevii și cadrele didactice din învățământul preuniversitar”
Articolul următorCod galben de ploi în cinci județe din regiunea Nord Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.