0:00

Fetiță de 9 ani a ajuns la spital după ce mama a suspectat că ar fi luat antidepresive, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO fetiță de 9 ani, din Piatra-Neamț și-a băgat mama în sperieți după ce aceasta din urmă a constatat lipsa unor pastile dintr-un grup de medicamente din grupa diazepamului. S-a întâmplat în noaptea de 19 spre 20 martie, în jurul orei 01:00 și, existând suspiciuni că minora ar fi înghițit medicamentele, mama a solicitat ajutor la numărul unic de urgență 112.

A intervenit un echipaj de la Ambulanța Neamț, minora fiind transportată la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, diagnosticul inițial fiind de intoxicație medicamentoasă.

Colega de la echipajul de la Ambulanță care a intervenit, iar apoi personalul de la Pediatrie, a infirmat diagnosticul având în vedere simptomatologia, dar pentru a elimina orice suspiciune pacientei i s-au făcut spălături stomacale, ulterior fiind transportată cu un echipaj cu asistent medical la Clinica “Sfânta Maria“ din Iași, pacienta fiind în afara oricărui pericol“, a declarat Radu Roibu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

(G.S.)

Articolul precedentTrei persoane rănite într-un accident la Grințieș
Articolul următorUrmărit internațional pentru furt prins în Piatra-Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.