0:00

Actualizare: Noi detalii cutremurătoare au apărut în cazul acestei crime. Principalul suspect este chiar unchiul fetiței, care a fost căutat și găsit de poliţiştii din trei judeţe, ajutaţi de câini de urmă şi un elicopter. Individul a fost prins după ce s-a întors la locul faptei.

Acesta ar fi recunoscut crima şi faptul că a violat-o pe micuță și a pus totul pe seama faptului că era băut. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Știre inițială: O tragedie greu de descris în cuvinte a lovit o familie care își va înmormânta fetița de numai 8 ani, după ce aceasta a fost omorâtă nu foarte departe de casă, într-o lizieră de salcâmi. Fetița, Maria Silvia Chică Roșă, plecase vineri, 24 mai, seara în jurul orei 20:00 către casa unei mătușe, dar nu a mai ajuns acolo. Părinții au anunțat poliția după ce au căutat-o fără niciun rezultat mai bine de două ore.

Știre actualizată. Fetiță de 8 ani ucisă cu sânge rece! Principalul suspect este unchiul fetiței care a fost reținut, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Tragedia s-a petrecut în satul Jijia, comuna Albești (Botoșani). Polițiștii au făcut apelul privind dispariția micuței în jurul orei 23:00, în paralel organizând căutările.

Știre actualizată. Fetiță de 8 ani ucisă cu sânge rece! Principalul suspect este unchiul fetiței care a fost reținut, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Minora a fost găsită în cursul nopții, decedată. Aceasta se afla la marginea localității de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfășurate activități specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forțe de ordine, polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră. Beneficiem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava și a polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Suceava. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, precizează agent principal Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Angela Croitoru

Articolul precedentMotociclist în spital, după ce nu a respectat indicațiile semaforului
Articolul următorRecital de pian la Biblioteca Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Greu de gestionat această „vegetație dificilă”? Nu vă este de ajuns câți bani luați și nu faceți nimic, când aveți voi un caz vă plângeți ca niște babe. Am văzut cât sunteți de antrenați, vai de capul ei poliție și jandarmerie. Pentru salariile voastre așa trebuie să alergați zilnic, dar v-ați obișnuit cu fundurile pe scaune. Când vă este cerut ajutorul vă faceți că nu auziți, vă prezentați numai când există o victimă decedată. Rușine!

Comentariile sunt închise.