jandarmi-masina-02O fetiţă, în vârstă de 7 ani, a fost pierdută de sora ei, în dimineața de 19 octombrie, într-o staţie de tramvai din Iaşi.

Salvarea a venit de la un cetăţean cu spirit civic (o raritate!), care a anunţat echipajul de jandarmi de la Judecătoria Iași.

„Avându-se în vedere cele sesizate, jandarmii ieșeni au preluat copilul, iar, după discuțiile purtate cu minora, s-a aflat numele acesteia, numele școlii unde învață, precum și faptul că, aflată în drum spre instituția de învățământ, împreună cu sora ei, nu a reușit să coboare din tramvai în stația Nicolina. După efectuarea de verificări și stabilirea exacta a identității, minora a declarat că nu este nimeni acasă, astfel că s-a procedat la conducerea copilului la școala unde învață”, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Iaşi.

La ora 8:30 jandarmii au ajuns la școala din Nicolina, au luat legătura cu învățătoarea, care a precizat că fetița este din clasa ei și că se pregătea să sune la 112, pentru a sesiza lipsa elevei. Minora a fost lăsată în grija cadrului didactic. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPercheziţii la contrabandişti de ţigări
Articolul următorPiatra Neamț: Adăpostul din Speranța, funcțional
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.