”Fetița” care l-a scos din poliție pe comisarul Cezar Filip – reținută pentru tâlhărie (știre actualizată), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: În această după-amiază, Judecătoria Piatra-Neamț a emis mandat de arestare pe numele Anei Maria Tănase. Imediat ce s-a pronunțat instanța, inculpata a atacat decizia, urmând ca instanța superioară să analizeze menținerea măsurii.

Știre inițială: Ana Maria Tănase, o adevărată vedetă a mediului infracțional din județul Neamț, a fost reținută de polițiști, după ce a tâlhărit același bărbat de două ori, în aceeași zi, sâmbătă, 19 septembrie, iar astăzi va fi prezentată instanței, cu propunerea de arestare. Cu o zi înainte, ea l-a lovit și l-a deposedat de telefonul mobil pe un bărbat, din Piatra-Neamț.

Din cercetări a reieșit faptul că, în jurul orei 16.30, bărbatul de 43 de ani, din Piatra Neamț, se deplasa pe o alee dintre blocuri, a fost urmărit și deposedat de către o tânără, de un portofel pe care îl avea în buzunarul drept din spate al pantalonilor”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.  ”Pentru a-și asigura scăparea, tânăra s-a luptat cu bărbatul și s-a smucit eliberându-se din prinsoare, moment în care cel din urmă și-a recuperat portofelul. Ulterior, tânăra a urmărit-o din nou pe persoana vătămată, iar în momentul în care acesta a ajuns pe o alee din proximitatea locuinței sale, prin exercitarea de acte de violență și împingându-l din spate, bărbatul a căzut la sol și s-a accidentat, moment în care a fost deposedat de telefonul mobil. În urma examinării medico-legale, leziunile fizice suferite necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale”.

În ziua de 19 septembrie, în baza unor informații primite din partea unui polițist aflat în timpul liber, Ana Maria Tănase, care are acum 20 de ani, a fost depistată de polițiști, condusă la audieri și reținută. Cel mai probabil, având în vedere trecutul ei infracțional, judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Piatra-Neamț, va emite mandat de arestare preventivă pe numele ei.

Ana Maria Tănase este ”vedeta” pe care a lovit-o comisarul șef Cezar Filip, după ce-a văzut-o tâlhărind o bătrână, a alergat după ea, a chemat un echipaj care a dus-o la sediu, iar după câteva minute, când a ajuns și el la birou și a întrebat-o cu cine era, ”fetița” i-a spus, senină, că ea nu a făcut nimic. Înregistrarea cu momentul când Cezar Filip și-a ieșit din fire și a lovit-o, a ajuns în presă, iar ofițerul a fost cercetat și judecat pentru purtarea abuzivă. Scandalul creat a pus punct carierei polițistului, iar Ana Maria Tănase a ajuns să se laude peste tot, inclusiv în fața polițiștilor, că ea este persoana care l-a demis pe șeful Poliției municipiului Piatra-Neamț.

Pe vremea când era minora, lucru care a salvat-o de răspunderea penală. Ana Maria Tănase a fost complice la două omoruri. În septembrie 2013, împreună cu Ştefan Vasile Botezatu, care avea atunci 25 de ani, ea a pătruns în apartamentul actorului Constantin Ghenescu și, în timp ce Botezatu l-a ucis pe actor, ea a scotocit prin casă să caute bani și a găsit 900 de lei. În același an, cu 8 luni mai devreme, ea participase la uciderea unui bătrân de 81 de ani, din Piatra-Neamț, în casa căruia a pătruns, însoțită de 3 băieți, dintre care doar unul major. Bătrânul a fost bătut, cu cruzime, ca să spună unde ține banii, iar după câteva zile, a murit.

C.M.

Articolul precedentLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est
Articolul următorJudețul Neamț din nou pe locul 12 în țară, după creșterea numărului de cazuri Covid

1 COMENTARIU

  1. Comisarul Filip trebuie pus în funcție, iată unde sa ajuns , justiția a fost blândă cu vedeta Tanaså, în loc sa se cuminteasca a făcut trăsnăi cu carul , acum sa primesca pedeapsa și pentru faptele făcute când era minora!!!

Comments are closed.