0:00

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Neamț organizează, în perioada 18-20 iunie, o nouă ediție a Festivalului Național de Minihandbal. Începând din acest an, manifestarea se va numi „Mircea Fleșeriu”, în onoarea fostului angajat al DJST Neamț, care, în 1996, a fost inițiatorul acestei competiţii, împreună cu Lenuța Dabija.

Festivalul de Minihandbal primeşte anul acesta numele Mircea Fleșeriu, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Am ales ca, la 10 ani de la decesul lui Mircea Fleșeriu, să dăm competiției noastre acest nume. Asta pentru că merită, pentru că a făcut din festivalul nostru unul de tradiție, dar și pentru a nu se confunda cu Festivalul Național de Minihandbal, organizat de Federația Română de Handbal de câțiva ani încoace. Ne bucurăm, în acest an, de prezența a 6 cluburi și asociații sportive, care vor avea în concurs mai multe echipe și aproape 200 de copii”, a declarat Gheorghe Paisa, directorul DJST Neamț.

Au confirmat prezența la manifestare următoarele cluburi: Handbal Art Galați (antrenor Gabriela Talabă), Preventis Iași (antrenor Mihai Timofte), OK Sport Onești (antrenor Corneliu Sburlan), LPS Roman (antrenori Tereza Tamaș Pâslaru și Ionuț Șoiman), LPS Piatra Neamț (antrenori Răzvan Caba, Adriana Caba și Florin Dărgoi) și Sportul Piatra Neamț (antrenor Daniel Praiu, colaboratori Ionuț Ifrim și Marcel Mihalcea). Jocurile vor avea loc la sala Ceahlăul, unde se vor amenaja două terenuri cu dimensiuni speciale pentru minihandbal în zilele de sâmbătă, 19 iunie și duminică, 20 iunie. Meciurile vor fi fără rezultate, nu se va întocmi nici un clasament și nu se vor acorda premii individuale. Vor participa echipe alcătuite din copii de clasele a III-a și a IV-a la Grupa Mare și copii de clasa a II-a și mai mici, la Grupa Mică.

Festivalul de Minihandbal primeşte anul acesta numele Mircea Fleșeriu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMircea Fleșeriu a fost inspector în cadrul DJST Neamț, arbitru de Divizia A (actuala Ligă Națională), observator din partea Federației Române de Handbal pentru arbitri și președinte al Asociației Județene de Handbal Neamț. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: DJST Neamţ)

Articolul precedentJumătatea de est a ţării rămâne avertizată cu COD PORTOCALIU sau GALBEN
Articolul următorȘtire actualizată. Video. Căprioară salvată din canalul Bistrița, la Zănești.
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.