O femeie de 41 de ani, din Dumbrava Roșie, a fost reținută de polițiștii de la Biroul de Ordine Publică Piatra Neamț, sub acuzația de trafic de țigări de contrabandă. Reținerea a fost dispusă după ce polițiștii, sub coordonarea unui procuror, au făcut percheziții la două imobile pe care femeia le deține în Piatra-Neamț.

În urma descinderilor efectuate, polițiștii au descoperit 105.560 de țigarete fără timbru, pe care le-au ridicat, în vederea indisponibilizării”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În cursul zilei de astăzi, femeia reținută urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. În activități au fost angrenați polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și luptătorii Serviciului pentru Acțiune Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. Activitatea a beneficiat de sprijinul câinelui poliţist Odek, specializat în detectarea produselor din tutun”.

C.M.

 

Articolul precedentÎncă 32 de persoane din Neamț sunt pozitive Covid, din 132 de cazuri noi în regiunea Nord-Est
Articolul următorDouă intervenții simultane Salvamont: tânără epuizată și febrilă și o femeie cu traumatism