0:00

Femeie rănită într-un carambol cu trei maşini, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAseară, 28 iunie, în jurul orei 18.30, la o intersecţie de pe drumul naţional ce traversează comuna Stejaru, a avut loc o coliziune în lanţ, între trei autoturisme, pe fondul nepăstrării distanţei legale.

Autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Pângărați a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 41 de ani, din Piatra Neamț, ce circula în fața sa. În urma impactului, mașina a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 60 de ani, care era oprit, cu intenția de a efectua un viraj la stânga, pe un drum lăturalnic, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Femeia prinsă la mijloc a suferit un traumatism de coloană vertebrală ce a necesitat internarea în Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra Neamţ, potrivit informaţiilor furnizate de Radu Roibu, purtătorul de cuvânt al SAJ Neamţ.

Nici unul dintre şoferi nu consumase alcool.

Ancheta deschisă pentru vătămare corporală din culpa va stabili toate detaliile producerii accidentului.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentȘtire actualizată. FOTO. Bicaz: Incendiu la etajul IV al unui bloc din centru. O femeie cu arsuri adusă la UPU Piatra Neamț
Articolul următorFemeie cu arsuri pe 40% din corp transportată la Bucureşti
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.