reclama autocenter

Actualizare: Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț a reieșit că, în timp ce un bărbat de 34 de ani, din județul Sălaj, conducea un ansamblu de vehicule pe strada Mihai Eminescu din Târgu Neamț a surprins și accidentat o femeie de 74 de ani, din Vânători Neamț, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure. Din evenimentul rutier a rezultat decesul femeii. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Știre inițială: Două accidente s-au întâmplat, în această după-amiază (20 august), unul mortal la Humuleși și un altul la Nisiporești, Botești.

Femeia care a fost accidentată la Humulești a fost lovită de un camion cu remorcă în timp ce încerca să traverseze, prin loc nepermis și fără se se asigure. În urma impactului ea și-a pierdut viața. Traficul a fost blocat pe un sens pe parcursul cercetărilor la fața locului.

Accidentul de la Nisiporești a constat în impactul dintre un autoturism și un autotren, doi pasageri din autoturism fiind răniți. Este vorba despre doi copii, cu vârste de 10 ani și, respectiv, 9 luni, care au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, după care au fost transportate la CPU Roman.

La locul accidentului s-au deplasat și pompierii care au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au degajat, curățat și spălat șoseaua.

C.M.

Articolul precedentACTUALIZARE: Bărbat găsit înecat în râul Siret. Este nemțeanul dat dispărut după ce a plecat din spitalul din Iași
Articolul următorL1 FC Botoşani şi Politehnica Iaşi debutează în noul sezon