femeie in spitalViaţa unei femei de 66 de ani din Gherăeşti a fost la un pas de se sfârşi tragic, în ziua de 23 iulie. Pe o căldură insuportabilă, femeia şi soţul ei au mers la o cârciumă din sat să-şi ia bere, iar la întoarcere s-au certat pe drum. Bărbatul a lovit-o, a înjunghiat-o şi a lăsat-o într-un şanţ, fără să se gândească la temperatura de afară şi nici la faptul că sângera. Norocul femeii a fost chiar medicul ei de familie care a trecut prin zonă şi a văzut-o. A luat-o la cabinet, i-a acordat primele îngrijiri şi apoi a chemat ambulanţa, care a transportat-o la spitalul din Roman. Între timp au fost anunţaţi şi poliţiştii, care l-au găsit pe agresor.

„În acest moment, bărbatul este audiat, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a declarat, în jurul orei 15, subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„După ce femeia va fi examinată de un medic legist şi vor exista nişte concluzii referitoare la numărul de zile de îngrijiri medicale, încadrarea faptei se poate schimba”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentNoile salarii din Administrația publică locală (Proiect)
Articolul următorNoile salarii din Administrația județeană și descentralizate (Proiect)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.