O femeie, de 43 de ani, din Piatra-Neamț, a fost reținută de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Piatra Neamt, în ziua de 10 aprilie, pe platoul Curții Domnești, în timpul unei acțiuni de prindere în flagrant. Ea a fost încătușată exact după ce-a primit 1.000 de lei de la un tânăr de 30 de ani.

„În urma cercetărilor desfășurate, s-a stabilit faptul că femeia, în perioada septembrie 2016- aprilie 2017, prin constrângere psihică, l-a determinat pe bărbatul de 30 de ani să-i remită lunar banii, pe care acesta îi primea ca indemnizație pentru persoane cu handicap, fiind creat un prejudiciu total de 8.400 lei”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. „După documentarea activității infracționale, polițiștii au luat măsura reținerii femeii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentată cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Piatra Neamț”.

Este posibil ca tânărul de 30 de ani să nu fie singura victimă a femeii. Ancheta va fi extinsă și în privința altor persoane ale căror buletine au fost găsite la femeia în cauză. De asemenea, este posibil ca ea să fi practicat un fel de cămătărie, fiind indicii că a dat bani cu împrumut și apoi a perceput dobânzi pe care datornicii nu și le puteau permite. (C.M.)

Articolul precedentMașină în flăcări, șoferul inconștient la 15 metri de autoturism
Articolul următorȘi-a amenințat fosta soție și i-a incendiat mașina
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.