Femeie grăbită la volan: cu permisul suspendat și 125 km/h în afara localității, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie de 32 de ani, din județul Suceava, a fost trasă pe dreapta de polițiștii rutieri din Târgu Neamț, în ziua de 5 iunie, după ce aparatul radar a înregistrat că se deplasa cu viteza de 125 km/h, pe DN 15 C, în afara localității Brusturi.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că aceasta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Pentru încălcarea normelor rutiere, femeia a fost sancționată contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis”.

În aceeași zi, polițiștii rutieri au mai întocmit două dosare penale unor bărbați prinși beți la volan. Un ”șofer” în vârstă de 38 de ani, din Stănița, circula pe DC 63, în afara localității Todireni, când l-au oprit polițiștii, l-au testat și au constatat că avea o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un altul, în vârstă de 39 de ani, din Girov, conducea un autoturism pe o stradă din Piatra Neamț, deși avea o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii au fost conduși la centre de permanență, unde li s-a recoltat sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, și li s-au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

C.M.

Articolul precedentCrimă între frați la Petricani
Articolul următorToate localitățile din Neamț sunt în zona verde covid