Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Roman, a fost reținut, în ziua de 2 septembrie, după ce și-a lovit concubina, cu sălbăticie, până a desfigurat-o. Femeia, care are 28 de ani, a fost internată în spitalul din localitate. Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele agresorului, pentru violență în familie.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânără este într-o relație de concubinaj cu un bărbat de 43 de ani, din Roman. Ieri, în timp ce se aflau în locuința comună, cei doi au avut discuții în contradictoriu, pe fondul cărora bărbatul i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în zona feței”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Astăzi, bărbatul violent va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă. Cei tentați să facă „ordine” acasă cu pumnul este bine să știe că riscă o pedeapsă mai mare cu un sfert față de limitele stabilite de Codul Penal dacă  „victima infracţiunii de omor, lovire sau vătămare corporală este un membru de familie”. (C.M.)

Articolul precedentDouă femei rănite grav în accidente casnice
Articolul următorCetățean francez lovit de cameleonism la Săbăoani: 0,77 mg/l în aerul expirat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.