0:00

O femeie dintr-o comună de lângă Piatra Neamț a murit la spital, în noaptea de Revelion. Ea a fost adusă, luni (31 decembrie) seara, la UPU a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț, după ce a înghițit formol. Starea ei era gravă și a fost internată în reanimare, unde a decedat.

Femeie decedată la spital, după ce a înghiţit formol, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Pacienta, în vârstă de 61 de ani, a fost adusă cu ambulanța în seara de 31 decembrie. Chiar ea a sunat la 112. A spus că a băut din greșeală formol, în loc de ceai. Intoxicată grav, a fost internată în ATI, unde după circa șapte ore a decedat”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, directorul medical al SJU Neamț.

Femeie decedată la spital, după ce a înghiţit formol, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNu a fost singurul caz grav care a ajuns la SJUN în perioada revelionului. În jur de 160 de pacienți s-au prezentat zilnic la UPU Piatra Neamț în perioada 31 decembrie 2018-2 ianuarie 2019. „Cea mai aglomerată zi a fost pe 2 ianuarie, când în UPU s-au depășit cele 160 de prezentări din cele două zile anterioare. Foarte mulți bolnavi cronic, decompensați, mai ales ciroze hepatice, foarte multe insuficiențe respiratorii, multe pneumonii-6 internări numai în 2 ianuarie, persoane vârstnice și cu alte afecțiuni. A fost o perioadă mai aglomerată, dar cam la fel ca în anii trecuți”, a adăugat directorul medical Atănăsoaie.

Femeie decedată la spital, după ce a înghiţit formol, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘi în perioada Crăciunului au fost în medie 150 de pacienți în UPU, pe zi, dintre care 86 de bolnavi au fost internați. (C.I.)

Articolul precedentDoi jandarmi, ”șifonați” într-o încăierare, nu au anunțat poliția
Articolul următorAccident la Farcașa: două mașini s-au ciocnit, o persoană a rămas încarcerată
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Nu a fost așa Știrea cu doamna decedata!Asa a vrut sa pară …..de ce nu s a scris ca doamna asta a murit in curte la altcineva !!!!Ca doamna aceasta a băut formol dintr o sticla care sora ei a avut o in casa!!!Politia unde este?de ce nu a certat cazul?nu a sunat doamna la 112 ca ea săracă a ieșit afara și simțea ca arde tot in ea,oare mai avea cum suna ea la 112

Comentariile sunt închise.